E-Mail:
m.stol@live.nl
Phone:
0594-612317
Address:
Weegbree 27, te Grootegast

Algemene voorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Huis Zweden

Artikel 1: Algemeen

Deze voorwaarden binden zowel de verhuurder als huurder bij het overeenkomen van een huurovereenkomst.

Artikel 2: Reservering

2.1 Een aanvraag voor reservering van onze vakantiewoning geschiedt telefonisch, schriftelijke, of via e-mail. Al deze manieren van reserveren zijn bindend voor huurder en verhuurder.

2.2 Na het doen van een reservering zijn er geen reserveringskosten aan verbonden.

2.3 Binnen 7 dagen na ontvangst van het huurcontract doet de huurder een aanbetaling van € 100,- van de huursom.

2.4 Met het doen van de aanbetaling gaat de huurder akkoord met de algemene huurvoorwaarden zoals hier beschreven.

2.5 Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief.

Artikel 3: Prijzen

3.1 De huurprijs per dag bedraagt € 60,- inclusief gas, water en elektra. Dit geldt voor een verblijf van maximaal 5 personen.

3.2 Als blijkt dat het verbruik van gas, water en elektra buiten proporties is geweest, dan zal een bedrag van de borg worden afgetrokken (lees artikel 6).

3.3 Er is geen sprake van plaatselijke toeristenbelasting die de huurder afzonderlijk moet voldoen.

Artikel 4: Betalingsvoorwaarden

4.1 Binnen 7 dagen na ontvangst van onze bevestiging op uw reserveringsaanvraag en de ontvangst van het huurcontract moet de huurder € 175,- aanbetalen, dit is een voorschot op de huursom + betaling van de borgsom (lees artikel 2 en 6).

Het rekeningnummer betreft: NL67 RABO 0177 053 240 t.n.v. M. Stol o.v.v. huurperiode + naam.

Uiterlijk 30 dagen voor aankomst betaald de huurder het restant van de huursom inclusief de borgsom.

4.2 Bij boekingen binnen 4 weken voor aankomst, dient na ontvangst van de bevestiging op de reserveringsaanvraag en de ontvangst van het huurcontract, het volledige huurbedrag, reserveringskosten en borgsom ineens te worden voldaan.

4.3 Bij niet nakomen van de betalingsverplichtingen komt de reservering automatisch te vervallen zonder verplichting of terugbetaling van het reeds betaalde bedrag.

Artikel 5: Annuleringskosten

5.1 Indien de huurder een annuleringsverzekering wenst dient hij deze zelf af te sluiten.

5.2 Bij annulering tot 30 dagen voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25% van de huursom.

5.3 Bij annulering tot 7 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de huursom.

5.4 Bij annulering tot 3 dagen voor de aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 75% van de huursom.

Artikel 6: Borgsom

6.1 Per verblijf vragen wij een borgsom van € 75,-. Deze borgsom moet worden betaald tegelijk met de aanbetaling of, in geval van aankomst binnen 4 weken na de reservering plaats heeft, de betaling van de gehele huursom.

6.2 Na vertrek van de huurder, na de huurperiode, wordt door onze beheerder een eindcontrole uitgevoerd.

6.3 Uit de borgsom zal door de verhuurder uitsluitend enig bedrag worden onttrokken indien er door de huurder, zijn medehuurders of bezoekers enige schade is toegebracht aan de woning, de inventaris of de woonomgeving en/of als blijkt dat het verbruik van gas, water of elektra buiten proporties is geweest.

6.4 Indien er na het einde van de huurperiode geen noodzaak bestaat tot inhouding van de borgsom, zal de verhuurder binnen 14 dagen na het einde van de huurovereenkomst tot terugbetaling van de borgsom overgaan.

Artikel 7: Verblijf

7.1 Het aantal personen dat in het huis mag overnachten bedraagt maximaal 5 personen. Extra personen gaan in overleg met de verhuurder.

7.2 U dient zelf beddengoed, handdoeken en huishoudtextiel mee te nemen.

Artikel 8: Huisdieren

8.1 Huisdieren zijn wel toegestaan.

Artikel 9: Roken

9.1 Huis Zweden is een rookvrije woning. Wanneer bij eindcontrole na uw vertrek blijkt dat er in het huis is gerookt behoudt de verhuurder zich het recht om de borgsom niet uit te keren voor het “schoonmaken” van de woning.

Artikel 10: Aankomst en vertrek

10.1 Huis Zweden is per dag te huur. De aankomsttijd is vanaf 15.00 uur in de middag. Vertrek vindt plaats voor 11.00 uur ’s morgens. De huurder dient zich strikt aan deze tijden te houden.

10.2 De sleutelgegevens ontvangt de huurder nadat hij/zij de gehele huursom heeft betaald. Tijdens het verblijf bewaart de huurder sleutel zorgvuldig. Aan het eind van het verblijf kan de sleutel terug gehangen worden op de daarvoor aangegeven plaats. Bij verlies van de sleutel dient de huurder contact op te nemen met onder 11.6 vermelde telefoonnummer.

Artikel 11: Schoonmaak en oplevering

11.1 De huurder dient de woning voor vertrek veeg schoon op te leveren.

11.2 Het servies, bestek, potten en pannen dienen schoon te zijn en weer op hun plaats te staan. De vaatwasser moet leeg zijn.

11.3 De woning moet netjes worden verlaten en het meubilair moet op zijn oorspronkelijke plaats staan. Alle ramen en deuren afsluiten en de terrasmeubels opbergen zoals beschreven staat in het huishoudelijk reglement wat u in de woning vindt.

11.4 De huurder die de punten in 11.1, 11.2 en 11.3 niet uitvoert zal de verhuurder verrekenen op de borgsom.

11.5 Op de even weken op de woensdag wordt het vuilnis opgehaald. Zie voor het scheiden van het huisvuil het formulier: Scheiden van huisvuil in Zweden.

11.6 Meld alle schades, breuk of gebreken. Telefoonnummer +31 6 51127975 (Marten Stol) of per e-mail:                 m.stol@live.nl.

11.7 De verhuurder doet er alles aan om u een zo aangenaam mogelijk verblijf in Huis Zweden te garanderen.

 

Marten & Sieta Stol

Weegbree 27

9861 ES Grootegast

 

januari 2017